Juustoinen kana-kaurakeitto

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Myllärin kaura ateria-ainekset sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Herkullinen arkinen keitto lämmittää kylmänä päivänä. Kokeile!

 

Valmistusohje

Puolita purjosipuli ja huuhtele lehtien välit huolellisesti. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja palsternakka ja leikkaa suikaleiksi tai viipaleiksi.

Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta halutessasi suolalla. Lisää kasvikset ja kääntele. Lisää ateria-aines, vesi ja murennettu kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes kaura alkaa tuntua sopivan kypsältä. Lisää tarvittaessa vettä.

Lisää lopuksi kypsät, valutetut linssit ja sulatejuusto nokareina. Anna juuston sulaa, hienonna joukkoon korianteri ja mausta vielä mustapippurilla. Tarkista maku.

Vinkki: jos kaipaat runsaammin makua, lisää keittovaiheessa tuoretta inkivääriä tai valkosipulia.

4 annosta
½ purjosipuli
3 porkkanaa
1 palsternakka
2-3 rkl rypsiöljyä
400 g broilerinfileesuikaleita
ripaus suolaa
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
1,1 – 1,4 l vettä
1 kanaliemikuutio
200 g kypsiä, valutettuja linssejä
200 g sulatejuustoa
1 ruukku korianteria
mustapippuria myllystä
(tuoretta inkivääriä)
(hienonnettua valkosipulia)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
resepti
Yrtti-ohrasalaatti ja hirviragu
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
Näytä lisää reseptejä