Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kiehauta kasvisliemi ja keitä kaurajyviä n. 20 min. välillä sekoitellen.

Freesaa kattilassa pienessä öljymäärässä tomaattipyre, sekä leikattu sipuli ja valkosipuli. Lisää sekaan hetken kuluttua juustokumina ja pinaatti.

Yhdistä kypsät kaurajyvät paistokseen ja lisää lopuksi juustokuutiot.

4 annosta
4-5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää
0,7 l kasvislientä
50 g punasipulia
2 valkosipulin kynttä
50 g tomaattipyrettä
200 g pinaattia
200 g salaattijuustokuutioita
juustokuminaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton kaurahampurilainen
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Siemennäkkäri (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
Näytä lisää reseptejä