Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kiehauta kasvisliemi ja keitä kaurajyviä n. 20 min. välillä sekoitellen.

Freesaa kattilassa pienessä öljymäärässä tomaattipyre, sekä leikattu sipuli ja valkosipuli. Lisää sekaan hetken kuluttua juustokumina ja pinaatti.

Yhdistä kypsät kaurajyvät paistokseen ja lisää lopuksi juustokuutiot.

4 annosta
4-5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää
0,7 l kasvislientä
50 g punasipulia
2 valkosipulin kynttä
50 g tomaattipyrettä
200 g pinaattia
200 g salaattijuustokuutioita
juustokuminaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Myllärin gluteeniton porkkanalaatikko
resepti
Jouluiset kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
Näytä lisää reseptejä