Intialainen kaura-kasvispata

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Intialainen kaura-kasvispata on herkullinen ateria, joka valmistuu puolessa tunnissa ja tuoksu on huumaavan herkullinen. Tarjoa seuraksi halutessasi naanleipää ja jogurttia.

 

Valmistusohje

Kuori ja hienonna salottisipulit, valkosipulinkynnet, inkivääri ja chilipaprika. Kuori ja paloittele porkkanat, viipaloi tai lohko herkkusienet ja leikkaa paprika suikaleiksi.

Kuumenna rypsiöljy ja lisää hienonnettu salottisipuli, valkosipuli, inkivääri, chilipaprika ja kuivamausteet. Kääntele hetki. Lisää paloitellut kasvikset, ateria-aines ja kookosmaito. Anna ruoan kypsyä hiljalleen noin 15 minuuttia tai kunnes kauraseos on sopivan kypsää. Lisää tarvittaessa vähän vettä. Rouhi joukkoon mustapippuria ja ripaus kardemummaa. Tarkista maku. Hienonna pataan lopuksi tuoretta korianteria.

4 annosta
2-3 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta inkivääriä
1 punainen chilipaprika
3 isoa porkkanaa
200 g herkkusieniä
1 punainen paprika
3 rkl rypsiöljyä
1 tl garam masala-mausteseosta
1-2 tl juustokuminaa
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
7 ½ dl kookosmaitoa (voit korvata osan vedellä)
mustapippuria myllystä
ripaus kardemummaa
tuoretta korianteria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
Gluteeniton kauracouscous
resepti
Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä