Hedelmäinen kookoskerma-ohrapuuro

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Keitä kookoskerma, lisää ohrahiutaleet samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia, lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon palmusokeri samalla sekoittaen, jotta sokeri ei vajoa pohjalle ja pala kiinni.

Yhdistä kaikki mangokreemin ainekset vispilällä kattilassa. Kiehauta ja siivilöi toiseen astiaan. Anna jäähtyä jääkaapissa. Valmista kookosvaniljakastike sekoittamalla ainekset keskenään ja lämmitä seos kädenlämpöiseksi kattilassa. Anna maustua 15 minuuttia ja siivilöi liemi. Tarjoa puuron lisukkeena.

 

Valmista hedelmäsalaatti kuorimalla ja paloittelemalla hedelmät noin arpakuution kokoisiksi paloiksi. Raasta joukkoon limen kuori ja purista myös mehu. Lisää sokeri ja sekoita hyvin.

 

Reseptin laati: Tomi Björck

Kookoskermapuuro
3 dl kookoskermaa
1 ½ dl Myllärin Luomu Ohrahiutaleita
2 rkl palmusokeria

Mangokreemi
50 g mangomehua
50 g voita
2/3 dl sokeria
2 munaa
1 munankeltuainen

Kookosvanilijakastike
2 dl kookoskermaa
5 rkl säilykemaitoa
½ kpl vaniljatankoa

Hedelmäsalaatti
1 kpl mango
2 kpl passionhedelmä
1 kpl persikka
1 kpl lime
1 rkl sokeria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Sitrus-puurotrifle
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kuituinen kaurapuuro
resepti
Luomumannapuuro
resepti
Ohrapuuroherkku
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin hedelmäinen tuorepuuro (vegaaninen)
resepti
Toffeetee-kaurapuuro
resepti
Gluteeniton vispipuuro
lesepuuro annos lautasella mustikoita päällä
resepti
Pehmeä kaurainen lesepuuro
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Omenapuuro ja pihlajanmarjakiisseli
Näytä lisää reseptejä