Härkis-kaurapaistos

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vegaanillekin sopiva ateria valmistetaan herkullisesta Tikka Masala Kaura ateria-aineksesta ja Härkiksestä. Voit toki käyttää myös muita kasviproteiinivalmisteita, kuten Nyhtökauraa, tofua tai Mifua.

 

Valmistusohje

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipulit. Kuori ja paloittele porkkanat. Puolita purjosipuli ja huuhtele lehtien välit huolellisesti. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna rypsiöljy ja lisää currytahna ja Härkis. Kääntele hetki ja lisää paloitellut kasvikset. Jatka paistamista ja lisää ateria-aines, sekä kookosmaito ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 minuuttia tai kunnes kauraseos on sopivan kypsää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna pinnalle tuoretta minttua ja korianteria.

4 annosta
2 valkosipulinkynttä
3 salottisipulia
2-3 porkkanaa
1 pieni purjosipuli
3 rkl rypsiöljyä
2 tl currytahnaa
200 g Härkistä tai vastaavaa kasviproteiinivalmistetta
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
4 dl kookosmaitoa
3-4 dl vettä
(suolaa maun mukaan)
minttua ja korianteria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Näytä lisää reseptejä