Piparkakkuja purkissa.

Gluteenittomat piparkakut

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Gluteenittomat piparkakut ovat yhtä helppotekoisia valmistaa kuin tavallisetkin. Ja ne maistuvatkin aivan yhtä ihanilta! Gluteenittomista piparkakuista kannattaa kuitenkin tehdä aika pieniä, sillä ne murenevat helpommin kuin tavalliset piparit.

 

Valmistusohje

Mittaa voi tai margariini, tumma siirappi ja piparkakkumauste kattilaan ja kiehauta. Jäähdytä hetki. Lisää muna vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa joukkoon. Laita taikina jääkaappiin yön yli.

 

Kaulitse taikina perunajauhoja apuna käyttäen levyksi ja ota piparkakkumuotilla kuvioita. Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.

100 g voita tai margariinia
2 dl tummaa siirappia
2 rkl piparkakkumaustetta
1 kananmuna
6 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 tl ruokasoodaa
(kaulitsemiseen perunajauhoja)
Piparkakkuja purkissa.
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Cupcaket (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton vispipuuro
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton focaccia
Näytä lisää reseptejä