Piparkakkuja purkissa.

Gluteenittomat piparkakut

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Gluteenittomat piparkakut ovat yhtä helppotekoisia valmistaa kuin tavallisetkin. Ja ne maistuvatkin aivan yhtä ihanilta! Gluteenittomista piparkakuista kannattaa kuitenkin tehdä aika pieniä, sillä ne murenevat helpommin kuin tavalliset piparit.

 

Valmistusohje

Mittaa voi tai margariini, tumma siirappi ja piparkakkumauste kattilaan ja kiehauta. Jäähdytä hetki. Lisää muna vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa joukkoon. Laita taikina jääkaappiin yön yli.

 

Kaulitse taikina perunajauhoja apuna käyttäen levyksi ja ota piparkakkumuotilla kuvioita. Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.

100 g voita tai margariinia
2 dl tummaa siirappia
2 rkl piparkakkumaustetta
1 kananmuna
6 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 tl ruokasoodaa
(kaulitsemiseen perunajauhoja)
Piparkakkuja purkissa.
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)
resepti
Myllärin simppelit luomuohrakeksit
resepti
Jouluiset kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä