Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa kulhoon sulatettu voi, munat, kaurajauhot, kauraleseet ja leivinjauhe. Lisää maitorahka tai jogurtti, suola, paloiteltu ilmakuivattu kinkku, kuutioitu juusto ja hienonnettu basilika.

Käännä taikina tasaiseksi ja jaa se muffinivuokiin. Paista 225 -asteessa 15-20 minuuttia.

 
10 – 12 kpl

125 g sulatettua voita
2 kananmunaa
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitorahkaa tai jogurttia
½ tl suolaa
80 g ilmakuivattua kinkkua
50 g juustoa kuutioina
½ ruukkua basilikaa

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Siemennäkkäri (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
Näytä lisää reseptejä