Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa kulhoon sulatettu voi, munat, kaurajauhot, kauraleseet ja leivinjauhe. Lisää maitorahka tai jogurtti, suola, paloiteltu ilmakuivattu kinkku, kuutioitu juusto ja hienonnettu basilika.

Käännä taikina tasaiseksi ja jaa se muffinivuokiin. Paista 225 -asteessa 15-20 minuuttia.

 
10 – 12 kpl

125 g sulatettua voita
2 kananmunaa
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitorahkaa tai jogurttia
½ tl suolaa
80 g ilmakuivattua kinkkua
50 g juustoa kuutioina
½ ruukkua basilikaa

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Myllärin perinteiset karjalanpiirakat
resepti
Rouheat täysjyvävehnäsämpylät
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
Näytä lisää reseptejä