Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa kulhoon sulatettu voi, munat, kaurajauhot, kauraleseet ja leivinjauhe. Lisää maitorahka tai jogurtti, suola, paloiteltu ilmakuivattu kinkku, kuutioitu juusto ja hienonnettu basilika.

Käännä taikina tasaiseksi ja jaa se muffinivuokiin. Paista 225 -asteessa 15-20 minuuttia.

 
10 – 12 kpl

125 g sulatettua voita
2 kananmunaa
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitorahkaa tai jogurttia
½ tl suolaa
80 g ilmakuivattua kinkkua
50 g juustoa kuutioina
½ ruukkua basilikaa

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
Lohilaatikko vuoassa ja pöydällä kasviksia sekä lusikka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
Näytä lisää reseptejä