Gluteenittomat mysli-kaurapalat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kotileipurin Kaurapala-aineksesta maukkaan gluteenittoman leivän leipominen on helppoa: lisää vain vesi, hiiva ja suolaa. Perustaikinaa voi varioida lisäämällä mukaan hedelmäistä mysliä, juuresraastetta tai siemeniä ja pähkinöitä.

 

Mysli-kaurapalat valmistat näin

Sekoita Kaurapala-aines, Kauramysli,  hiiva, suola ja siirappi n. 40-asteiseen veteen. Sekoita taikina hyvin ja kohota liinan alla n. 30 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele n. 2-3 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Kohota vielä n. 20 minuuttia.

Pistele palat haarukalla. Paista 225-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia.

1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
9 dl Vettä
1-2 tl Suolaa
25 g Hiivaa
0,5 dl Siirappia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Mansikkainen kaurasmoothie
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä