Gluteenittomat mysli-kaurapalat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kotileipurin Kaurapala-aineksesta maukkaan gluteenittoman leivän leipominen on helppoa: lisää vain vesi, hiiva ja suolaa. Perustaikinaa voi varioida lisäämällä mukaan hedelmäistä mysliä, juuresraastetta tai siemeniä ja pähkinöitä.

 

Mysli-kaurapalat valmistat näin

Sekoita Kaurapala-aines, Kauramysli,  hiiva, suola ja siirappi n. 40-asteiseen veteen. Sekoita taikina hyvin ja kohota liinan alla n. 30 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele n. 2-3 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Kohota vielä n. 20 minuuttia.

Pistele palat haarukalla. Paista 225-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia.

1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
9 dl Vettä
1-2 tl Suolaa
25 g Hiivaa
0,5 dl Siirappia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)
resepti
Marokkolainen batbout-leipä
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
Näytä lisää reseptejä