gluteenittomat letut

Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Gluteenittomat letut voit nauttia makean hillon kanssa tai täyttää suurempina räiskäleinä vaikkapa suolaisella täytteellä.

 

Valmistusohje

Mittaa kulhoon maito. Riko joukkoon munat ja sekoita. Lisää rypsiöljy tai sulatettu voi tai margariini, sekä ripaus suolaa ja sokeria. Sekoita joukkoon gluteeniton kaurajauho.

 

Paista kuumalla lettupannulla voissa tai öljyssä.

 

Vaniljainen mansikkahillo: Laita pakastemansikat kattilaan ja lisää joukkoon vesi. Kiehauta, kunnes seos höyryää. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia. Laita hillo kuumennettuun purkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

5 dl maitoa
2 kananmunaa
½ dl rypsiöljyä tai 50 g sulatettua voita tai margariinia
ripaus suolaa
1 tl sokeria
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
Paistamiseen
voita tai margariinia
Vaniljainen mansikkahillo
500 g pakastemansikoita
1 rkl vettä
250 g hillosokeria
1 tl vaniljasokeria
gluteenittomat letut
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin luomuletut
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Focaccia
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
Näytä lisää reseptejä