Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vatkaa jauhot maitoon. Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Poista lehtikaalista isot lehtiruodit ja silppua se veitsellä hienoksi. Sulata pinaatti.

Lisää taikinaan munat, lehtikaali, pinaatti ja valkopippuri. Paista taikinasta ohukaisia lettupannulla tai ohuita vohveleita vohveliraudalla. Tarjoa esimerkiksi kuullotetun sipuli-herkkusieniseoksen ja kermaviilikastikkeen kera.

 
4 dl maitoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 tl suolaa
50 g lehtikaalia
50 g pakastepinaattia
2 kananmunaa
0,25 tl valkopippuria

Paistamiseen:  voita tai öljyä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
Näytä lisää reseptejä