Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vatkaa jauhot maitoon. Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Poista lehtikaalista isot lehtiruodit ja silppua se veitsellä hienoksi. Sulata pinaatti.

Lisää taikinaan munat, lehtikaali, pinaatti ja valkopippuri. Paista taikinasta ohukaisia lettupannulla tai ohuita vohveleita vohveliraudalla. Tarjoa esimerkiksi kuullotetun sipuli-herkkusieniseoksen ja kermaviilikastikkeen kera.

 
4 dl maitoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 tl suolaa
50 g lehtikaalia
50 g pakastepinaattia
2 kananmunaa
0,25 tl valkopippuria

Paistamiseen:  voita tai öljyä
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaurasämpylät (gluteeniton)
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Mansikkainen kaurasmoothie
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
Näytä lisää reseptejä