Cupcaket (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa kulhoon sokeri, munat ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan. Lisää lopuksi joukkoon maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri. Pursota seos kuppikakkujen päälle. Ripottele päälle gluteenittomia koristeita tai marjoja.

 
12 – 14 kpl

2 dl sokeria
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita
4 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
4 rkl Myllärin Gluteenitonta Marjaista Muromysliä
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa

Kuorrute:
2 dl vispikermaa
200 gl maustettua maitorahkaa
¾ dl sokeria (tai maun mukaan)
1 tl vaniljasokeria
gluteenittomia koristeita tai marjoja

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Whoopies
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Kaksiväriset muffinssit
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä