Cupcaket (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa kulhoon sokeri, munat ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan. Lisää lopuksi joukkoon maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri. Pursota seos kuppikakkujen päälle. Ripottele päälle gluteenittomia koristeita tai marjoja.

 
12 – 14 kpl

2 dl sokeria
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita
4 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
4 rkl Myllärin Gluteenitonta Marjaista Muromysliä
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa

Kuorrute:
2 dl vispikermaa
200 gl maustettua maitorahkaa
¾ dl sokeria (tai maun mukaan)
1 tl vaniljasokeria
gluteenittomia koristeita tai marjoja

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Raikas vihersmoothie
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
Gluteeniton pannukakku marjojen kera.
resepti
Gluteeniton pannukakku
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä