Cupcaket (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa kulhoon sokeri, munat ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan. Lisää lopuksi joukkoon maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri. Pursota seos kuppikakkujen päälle. Ripottele päälle gluteenittomia koristeita tai marjoja.

 
12 – 14 kpl

2 dl sokeria
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita
4 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
4 rkl Myllärin Gluteenitonta Marjaista Muromysliä
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa

Kuorrute:
2 dl vispikermaa
200 gl maustettua maitorahkaa
¾ dl sokeria (tai maun mukaan)
1 tl vaniljasokeria
gluteenittomia koristeita tai marjoja

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä