Jouluiset kaurakeksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, Sulata rasva ja lisää taikinaan hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Nosta taikinasta lusikalla leivonpaperin päälle pellille pieniä nokareita.

 

Paista 175 asteisen uunin yläosassa noin 8 – 10 minuutin ajan. Jäähdytä hetki. Sulata mikrossa tai vesihauteessa pieni määrä suklaata ja koristele keksit suklaaraidoilla.

 
50 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
2 kananmunaa
5,5 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
2 rkl mantelijauhoa
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl neilikkaa
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1/2 tl inkivääriä
Koristeluun:
sulatettua maitosuklaata
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Kaksiväriset muffinssit
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä