Jouluiset kaurakeksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, Sulata rasva ja lisää taikinaan hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Nosta taikinasta lusikalla leivonpaperin päälle pellille pieniä nokareita.

 

Paista 175 asteisen uunin yläosassa noin 8 – 10 minuutin ajan. Jäähdytä hetki. Sulata mikrossa tai vesihauteessa pieni määrä suklaata ja koristele keksit suklaaraidoilla.

 
50 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
2 kananmunaa
5,5 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
2 rkl mantelijauhoa
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl neilikkaa
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1/2 tl inkivääriä
Koristeluun:
sulatettua maitosuklaata
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Myllärin luomuletut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä