Gluteenittomat kauramunkit

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

 

Kaada maito taikinakulhoon, lisää kananmunat ja sokeri hyvin sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan. Lisää vielä voisula sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Nostele kahden ruokalusikan avulla taikinasta haluamasi kokoisia nokareita kuumaan öljyyn (n. 180°C) ja paista välillä käännellen, kunnes munkit saavat kauniin ruskean värin. Nostele valmiit munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle ja anna jäähtyä hetki. Sokeroi lämpiminä.

 

2 dl maitoa
2 kananmunaa
3 dl perunajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 dl voisulaa
2 tl suolaa
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl ksantaania
1 sitruuna (mehu ja kuori raastettuna)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Myllärin mausteiset kaurapuustit
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Näytä lisää reseptejä