Kaurakeksit

Kaurakeksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!

 

Valmistusohje

Sulata rasva ja lisää sekaan sokeri. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan. Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita. Taikinasta tulee noin 20–25 keksiä.

 

Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan. Jäähdytä ja nauti!

 
20 -25 kpl
125 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 dl  Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa 
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
1/3 tl leivinjauhetta
 
Kaurakeksit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaurainen hummus
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
Näytä lisää reseptejä