Kaurakeksit

Kaurakeksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!

 

Valmistusohje

Sulata rasva ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan. Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita. Taikinasta tulee noin 20–25 keksiä.

 

Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan. Jäähdytä ja nauti!

 
20 -25 kpl
125 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 dl  Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa 
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
1/3 tl leivinjauhetta
 
Kaurakeksit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton kääretorttu
resepti
Myllärin simppelit luomuohrakeksit
resepti
Ananasmuffinit (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä