Ananasmuffinit (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Vaahdota toisessa astiassa kananmunat ja sokeri ja  yhdistä sitten vaahdot toisiinsa. Lisää joukkoon muut ainekset. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan.

 

Voit koristella muffinit halutessasi vaniljan- tai sitruunanmakuisella tuorejuustolla: notkista tuorejuusto sekoittamalla ja pursota muffinien päälle. Voit halutessasi värjätä tuorejuuston elintarvikevärillä.

 n. 15 muffinia
100 g voita
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 1/2 dl kookosjauhoa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 dl ananasmurskaa
1 tl vaniljasokeria
vaniljan- tai sitruunan makuista tuorejuustoa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
gluteeniton suklaacookie
resepti
Gluteenittomat suklaahippucookiet
resepti
Kaura-vaniljajäätelöä ja Bitter Xoxo -piirakkaa
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Myllärin korvapuustit
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä