Ananasmuffinit (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Vaahdota toisessa astiassa kananmunat ja sokeri ja  yhdistä sitten vaahdot toisiinsa. Lisää joukkoon muut ainekset. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan.

 

Voit koristella muffinit halutessasi vaniljan- tai sitruunanmakuisella tuorejuustolla: notkista tuorejuusto sekoittamalla ja pursota muffinien päälle. Voit halutessasi värjätä tuorejuuston elintarvikevärillä.

 n. 15 muffinia
100 g voita
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 1/2 dl kookosjauhoa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 dl ananasmurskaa
1 tl vaniljasokeria
vaniljan- tai sitruunan makuista tuorejuustoa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Ohrapuuroherkku
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä