Ananasmuffinit (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Vaahdota toisessa astiassa kananmunat ja sokeri ja  yhdistä sitten vaahdot toisiinsa. Lisää joukkoon muut ainekset. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan.

 

Voit koristella muffinit halutessasi vaniljan- tai sitruunanmakuisella tuorejuustolla: notkista tuorejuusto sekoittamalla ja pursota muffinien päälle. Voit halutessasi värjätä tuorejuuston elintarvikevärillä.

 n. 15 muffinia
100 g voita
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 1/2 dl kookosjauhoa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 dl ananasmurskaa
1 tl vaniljasokeria
vaniljan- tai sitruunan makuista tuorejuustoa
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
Mokkapalat rocky road -kuorrutteella.
resepti
Myllärin Mokkapalat
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
Näytä lisää reseptejä