Gluteeniton vispipuuro

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja sekoita välillä. Jäähdytä puuroa ja vispaa kuohkeaksi.

 
1 l vettä
4 dl puolukoita
½ dl sokeria
½ tl suolaa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Toffeetee-kaurapuuro
resepti
Siemennäkkäri (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Luomumannapuuro
Näytä lisää reseptejä