Gluteeniton vispipuuro

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja sekoita välillä. Jäähdytä puuroa ja vispaa kuohkeaksi.

 
1 l vettä
4 dl puolukoita
½ dl sokeria
½ tl suolaa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Luxuspuuro timjami-mustikkajäätelöllä
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä