Gluteeniton vispipuuro

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja sekoita välillä. Jäähdytä puuroa ja vispaa kuohkeaksi.

 
1 l vettä
4 dl puolukoita
½ dl sokeria
½ tl suolaa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä

 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin mausteiset kaurapuustit
resepti
Raparperi-murupiirakka
resepti
Yrttinen ohrasalaatti
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä