Gluteeniton täyteläinen kaurarisotto

n. 8 annosta

Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ruskistamatta niitä. Lisää kaurarouhe ja kuumenna hetki. Lisää kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja ruohosipulilla.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa esim. kalan tai vaalean lihan lisäkkeenä.

Lisäämällä sieniä risottoon saat maukkaan kasvisruoan.

voita 30 g
oliiviöljyä 20 g
leikattua sipulia 50 g
Myllärin gluteenitonta kaurarouhetta 250 g
kasvislientä 700 g
maustamatonta tuorejuustoa 100 g
kermaa 100 g
sitruunan mehua 10 g
leikattua ruohosipulia 20 g
parmesaaniraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti