Salami-sipulipizza (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen suola ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää loput jauhot ja öljy. Vaivaa taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

 

Taputtele taikina leivinpaperin päälle pyöreäksi pizzapohjaksi. Anna pohjan kohota noin 20 minuuttia. Laita sillä aikaa uuni lämpenemään 250-asteiseksi. Kun pohja on kohonnut, levitä päälle tomaattipyree tai -ketsuppi, sipulirenkaat, salamiviipaleet ja juustoraaste. Paista pizzaa uunin keskitasolla noin 10 – 12 minuuttia. Koristele halutetessasi tuoreilla yrteillä ja tarjoa heti!

 
1 1/2 dl vettä
1/2 tl suolaa
2 tl kuivahiivaa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 rkl rypsiöljyä

Täyte:
1 punasipuli
1/2 dl tomaattipyreetä tai tomaattiketsuppia
50 g mustia oliiviviipaleita
8 – 10 pientä salamimakkaraviipaletta
100 g mozzarellajuustoraastetta
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Yrttinen ohrasalaatti
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
Kaalilaatikko vuoassa, kasviksia pöydällä
resepti
Kaura-punakaalilaatikko (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
Näytä lisää reseptejä