Salami-sipulipizza (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen suola ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää loput jauhot ja öljy. Vaivaa taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

 

Taputtele taikina leivinpaperin päälle pyöreäksi pizzapohjaksi. Anna pohjan kohota noin 20 minuuttia. Laita sillä aikaa uuni lämpenemään 250-asteiseksi. Kun pohja on kohonnut, levitä päälle tomaattipyree tai -ketsuppi, sipulirenkaat, salamiviipaleet ja juustoraaste. Paista pizzaa uunin keskitasolla noin 10 – 12 minuuttia. Koristele halutetessasi tuoreilla yrteillä ja tarjoa heti!

 
1 1/2 dl vettä
1/2 tl suolaa
2 tl kuivahiivaa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 rkl rypsiöljyä

Täyte:
1 punasipuli
1/2 dl tomaattipyreetä tai tomaattiketsuppia
50 g mustia oliiviviipaleita
8 – 10 pientä salamimakkaraviipaletta
100 g mozzarellajuustoraastetta
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Jouluiset kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Texmex-kaurakeitto
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
Näytä lisää reseptejä