Gluteeniton pannukakku

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

 

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paista 180-asteisessa uunissa noin 25 minuutin ajan.

Anna pannukakun jäähtyä hetki ennen nauttimista.

 

 
3 kananmunaa
8 dl maitoa
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin luomuletut
resepti
Salami-sipulipizza (gluteeniton)
resepti
Marja-vaniljapiiras (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
Näytä lisää reseptejä