Naked Cake (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

 

 

Yhdistä voi ja Myllärin Iso Kaurahiutaleet. Yhdistä Myllärin Kaurajauho, leivinjauhe ja suola. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.  Yhdistä aineet keskenään ja paista uunipellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa kauniin ruskeaksi.
Leikkaa pohja kahteen tai kolmeen samankokoiseen palaan. Vaahdota väliin ja kakun päälle kermaa. Lisää kerrosten väliin kermavaahdon päälle muutama nokare luumumarmeladia sekä ripsottele hiukan Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä. Kakusta voi tehdä kaksi tai kolmikerroksisen.

Reseptilähde: At Maria’s -blogi

 

50 g Voita sulatettuna
5 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
0,5 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
3 tl Leivinjauhetta
ripaus Suolaa
3 Kananmunaa
2 1/2 dl Sokeria
Täyte
4 dl Kuohukermaa
 (sokeria)
Luumumarmeladia
Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
Marjoja tai hedelmiä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Omenapuuro ja pihlajanmarjakiisseli
resepti
Kaura-omenapaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Näytä lisää reseptejä