Naked Cake (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

 

 

Yhdistä voi ja Myllärin Iso Kaurahiutaleet. Yhdistä Myllärin Kaurajauho, leivinjauhe ja suola. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.  Yhdistä aineet keskenään ja paista uunipellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa kauniin ruskeaksi.
Leikkaa pohja kahteen tai kolmeen samankokoiseen palaan. Vaahdota väliin ja kakun päälle kermaa. Lisää kerrosten väliin kermavaahdon päälle muutama nokare luumumarmeladia sekä ripsottele hiukan Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä. Kakusta voi tehdä kaksi tai kolmikerroksisen.

Reseptilähde: At Maria’s -blogi

 

50 g Voita sulatettuna
5 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
0,5 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
3 tl Leivinjauhetta
ripaus Suolaa
3 Kananmunaa
2 1/2 dl Sokeria
Täyte
4 dl Kuohukermaa
 (sokeria)
Luumumarmeladia
Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
Marjoja tai hedelmiä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Jouluiset kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Whoopies
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä