Gluteeniton marjapiirakka

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Helppo ja herkullinen marjapiirakka maistuu ihan kaikille, joten sen voi nostaa kahvipöydän kruunuksi kun mukana on gluteenitonta kaipaavia vieraita.

 

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja vatkaa kunnolla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan ja ripottele reilusti marjoja (esim. mustikoita ja vadelmia) taikinan päälle.

Yhdistä täytteen ainekset kulhossa ja sekoita hyvin. Kaada täyte vuokaan marjojen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa n. 40-50 min, kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

 

150 g voita
1,5 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl Myllärin Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Täyte:
4 – 5 dl marjoja
1 prk kermaviiliä
1 prk vaniljanmakuista rahkaa
1 kananmuna
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Myllärin appelsiinimuffinssit
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä