Marja-vaniljapiiras (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja sekoita. Yhdistä kaurajauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe ja sekoita ne taikinaan. Painele taikina pyöreään piirasvuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Paista pohjaa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Sekoita vaniljakreemijauhe maitoon ja mausta vaniljasokerilla. Anna seoksen vetäytyä hetki. Lisää maitoa jos tuntuu että kreemi on liian paksu.
Levitä vaniljakreemi pohjan päälle ja paista vielä 200-asteessa noin 20-30 minuuttia. Levitä päälle marjat ja ripottele halutessasi tomusokeria.

 
8 annosta

150 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta

Vaniljatäyte:
2 dl vaniljakreemijauhetta
4 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
tuoreita marjoja
(tomusokeria)
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä