Gluteeniton maissirisotto kaurasta

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

4 annosta

 

Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja valkosipuli ruskistamatta niitä. Lisää maissi ja kuumenna hetki. Lisää sitten kaurarouhe ja kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina sitten kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja persiljalla. Lisää suolaa halutessasi.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

1 rkl voita
1 rkl oliiviöljyä
½ sipulia silputtuna
 2-3 valkosipulin kynttä
125 g maissinjyviä (säilyke)
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3,5 dl kasvislientä
50 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl kermaa
1 rkl sitruunan mehua
tuoretta persiljaa
parmesaaniraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
resepti
Mansikkainen kaurasmoothie
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko
Näytä lisää reseptejä