Gluteeniton maissirisotto kaurasta

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

4 annosta

 

Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja valkosipuli ruskistamatta niitä. Lisää maissi ja kuumenna hetki. Lisää sitten kaurarouhe ja kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina sitten kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja persiljalla. Lisää suolaa halutessasi.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

1 rkl voita
1 rkl oliiviöljyä
½ sipulia silputtuna
 2-3 valkosipulin kynttä
125 g maissinjyviä (säilyke)
125 g Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3,5 dl kasvislientä
50 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl kermaa
1 rkl sitruunan mehua
tuoretta persiljaa
parmesaaniraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
Gluteeniton kauracouscous
resepti
Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurakeitto
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä