kuningatarpiirakka

Kuningatarpiirakka (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!

 

Valmistusohje

Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

 
Pohja:
125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
2 dl vadelmia
2 dl mustikoita
1 prk maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 dl sokeria
 
kuningatarpiirakka
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin mantelitäytteiset pikkupullat
resepti
Turkkilainen Revani-kakku
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä