Myllärin by Helsinki Mills

Kuningatarpiirakka

Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

Ainekset

125 g laktoositonta voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta

Täyte

2 dl vadelmia
2 dl mustikoita
250 g maitorahkaa
1 kananmuna
½ dl sokeria

Ohjeet

  1. Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

  2. Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,1 g
Proteiini
3,1 g
Energia
251,8 kcal
Hiilihydraatit
24,5 g
Rasva
15,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Kaurainen banaani­pannukakku
35 min

Kaurainen banaani­pannukakku

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut