Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Voitele piirakkavuoka ja lämmitä uuni 225-asteiseksi. Sekoita pohjaan tulevat kuivat aineet keskenään ja nypi seos käsin pehmeän voin ja rypsiöljyn sekaan. Lisää sekaan vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina vuokaan, öljytyin käsin tämä onnistuu helposti. Pistele piirakkapohjaan reikiä haarukalla ja esipaista noin 10 minuuttia.

 

Leikkaa kinkku suikaleiksi ja ripottele suikaleet esipaistetulle piirakkapohjalle. Pilko tomaatit ja sekoita kananmuna ja kermaviili keskenään erillisessä kulhossa ja mausta seos ripauksella mustapippuria. Ripottele pohjan päälle pilkotut tomaatit, kermaviili-kananmunaseos ja juustoraaste. Paista piirakkaa noin 25 minuutin ajan, kunnes juusto on paistunut pinnalta kullankeltaiseksi.

 
1 dl perunahiutaleita
1/2 dl perunajauhoja
1,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
60 g voita
25 g oliiviöljyä
1 dl vettä

Täyte:
300 g ylikypsää palvikinkkua
70 g kirsikkatomaatteja
1 prk kermaviiliä
1 kananmuna
150 g emmentaljuustoraastetta
mustapippuria
         
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
Kaalilaatikko vuoassa, kasviksia pöydällä
resepti
Kaura-punakaalilaatikko (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
Näytä lisää reseptejä