Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Voitele piirakkavuoka ja lämmitä uuni 225-asteiseksi. Sekoita pohjaan tulevat kuivat aineet keskenään ja nypi seos käsin pehmeän voin ja rypsiöljyn sekaan. Lisää sekaan vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina vuokaan, öljytyin käsin tämä onnistuu helposti. Pistele piirakkapohjaan reikiä haarukalla ja esipaista noin 10 minuuttia.

 

Leikkaa kinkku suikaleiksi ja ripottele suikaleet esipaistetulle piirakkapohjalle. Pilko tomaatit ja sekoita kananmuna ja kermaviili keskenään erillisessä kulhossa ja mausta seos ripauksella mustapippuria. Ripottele pohjan päälle pilkotut tomaatit, kermaviili-kananmunaseos ja juustoraaste. Paista piirakkaa noin 25 minuutin ajan, kunnes juusto on paistunut pinnalta kullankeltaiseksi.

 
1 dl perunahiutaleita
1/2 dl perunajauhoja
1,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
60 g voita
25 g oliiviöljyä
1 dl vettä

Täyte:
300 g ylikypsää palvikinkkua
70 g kirsikkatomaatteja
1 prk kermaviiliä
1 kananmuna
150 g emmentaljuustoraastetta
mustapippuria
         
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Iisalmen mummon lanttukukko
resepti
Kauraiset burritot
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Quiche Lorraine
Näytä lisää reseptejä