Annos lime-inkivääririsottoa

Gluteeniton inkivääri-limerisotto kaurasta

7-8 annosta

Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja inkivääri ruskistamatta niitä. Lisää kaurarouhe ja kuumenna hetki. Lisää kasvisliemi ja keitä risottoa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun kasvisliemi on imeytynyt risottoon, lisää kookosmaito. Jatka keittämistä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Siirrä kattila sivuun liedeltä. Lisää limen mehu ja kuori. Maista ja lisää halutessasi suolaa.

Koristele leikatulla korianterilla ja parmesaaniraasteella.

 

40 g oliiviöljyä
50 g leikattua sipulia
15 g tuoretta inkivääriä leikattuna
250 g Myllärin gluteenitonta kaurarouhetta
400 g kasvislientä
400 g kookosmaitoa
10 g limen mehua
puolikkaan limen raastettu kuori
korianteria
parmesaaniraastetta
Annos lime-inkivääririsottoa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti