gluteeniton lohipiiras

Graavilohipiiras (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Tämän maukas lohipiiras maistuu raikkaan salaatin kanssa. Piiraan voi valmistaa graavatusta tai kylmäsavustetusta kalasta.

 

Tee näin:

Vatkaa hieman pehmeä voi ja gluteeniton kaurajauho, kauraleseet ja suola keskenään. Painele taikina voideltuun, pyöreään vuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm. Voit käyttää myös pitkulaista piirasvuokaa. Esipaista pohjaa 225 -asteessa noin kymmenen minuuttia.

Laita graavilohi piiraspohjan päälle. Hienonna punasipuli ja ripottele ne kalan päälle. Sekoita ruokakerma, munat, juustoraaste ja mustapippuri keskenään. Kaada neste vuokaan. Paloittele paprika ja puolita kirsikkatomaatit. Laita ne piiraan päälle ja kypsennä 200 -asteessa noin 30 minuuttia.

 
8 annosta

100 g voita
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
½ tl suolaa

Täyte:
150 g graavilohta tai kylmäsavustettua lohta
1 hienonnettu pieni punasipuli
2 ½ dl ruokakermaa
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta
½ punainen paprika
8 – 10 kirsikkatomaattia
mustapippuria myllystä

 
gluteeniton lohipiiras
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Leipätikut
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
resepti
Texmex-kaurapiiras
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä