gluteeniton lohipiiras

Graavilohipiiras (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Tämän maukas lohipiiras maistuu raikkaan salaatin kanssa. Piiraan voi valmistaa graavatusta tai kylmäsavustetusta kalasta.

 

Tee näin:

Vatkaa hieman pehmeä voi ja gluteeniton kaurajauho, kauraleseet ja suola keskenään. Painele taikina voideltuun, pyöreään vuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm. Voit käyttää myös pitkulaista piirasvuokaa. Esipaista pohjaa 225 -asteessa noin kymmenen minuuttia.

Laita graavilohi piiraspohjan päälle. Hienonna punasipuli ja ripottele ne kalan päälle. Sekoita ruokakerma, munat, juustoraaste ja mustapippuri keskenään. Kaada neste vuokaan. Paloittele paprika ja puolita kirsikkatomaatit. Laita ne piiraan päälle ja kypsennä 200 -asteessa noin 30 minuuttia.

 
8 annosta

100 g voita
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
½ tl suolaa

Täyte:
150 g graavilohta tai kylmäsavustettua lohta
1 hienonnettu pieni punasipuli
2 ½ dl ruokakermaa
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta
½ punainen paprika
8 – 10 kirsikkatomaattia
mustapippuria myllystä

 
gluteeniton lohipiiras
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin maukas ruislimppu
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Näytä lisää reseptejä