focaccia

Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Herkullinen focaccia valmistuu gluteenittomana kätevästi valmiista jauhoseoksesta.

 

Valmistusohje

Valmista kaurapalataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota n. 60 min. Painele taikina levyksi oliiviöljyllä voidellulle pellille (jauhota kädet gluteenittomalla kaurajauholla niin levittäminen onnistuu helpommin). Anna kohota vielä n. 20 min. Painele kirsikkatomaatit taikinalevyyn ja voitele koko levy oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia. Paista 200°C:ssa 25-30 minuuttia. Voitele hiukan jäähtynyt focaccia oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle sormisuolaa.

 

1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
8 dl vettä
2 tl suolaa
25 g hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
tuoretta rosmariinia
oliiviöljyä
sormisuolaa
(Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa)
focaccia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Gluteeniton marjapiirakka
Gluteeniton pannukakku marjojen kera.
resepti
Gluteeniton pannukakku
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Pehmeät aamiaissarvet
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä