Gluteeniton focaccia

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota sokeri ja hiiva kädenlämpöiseen veteen (+ 42-asteiseen jos käytät kuivahiivaa). Lisää muut ainekset ja n. puolet jauhoseoksesta ja sekoita hyvin. Alusta loput jauhot taikinaan käsin, kunnes taikina on kimmoisaa. Jos käytät yleiskonetta, sekoita taikinaa n. 6 minuuttia.

Painele taikina uunipellille, jonka leivinpaperi on voideltu oliiviöljyllä. Halkaise kirsikkatomaatit ja painele ne taikinalevyyn. Voitele focaccian pinta oliiviöljyllä ja ripottele päälle sormisuolaa. Anna leivän kohota n. 30 min.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 30-35 min. Voitele leipä vielä oliiviöljyllä heti paiston jälkeen.

7 dl vettä
1 rkl sokeria
50 g hiivaa
0,5 dl oliiviöljyä
1,5 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
4 kpl tuoreita rosmariininoksia riivittynä
1 prk oliivirenkaita valutettuna
10 -15 kpl kirsikkatomaatteja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Myllärin viljaisat luomutäytepatongit
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Näytä lisää reseptejä