Gluteeniton focaccia

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota sokeri ja hiiva kädenlämpöiseen veteen (+ 42-asteiseen jos käytät kuivahiivaa). Lisää muut ainekset ja n. puolet jauhoseoksesta ja sekoita hyvin. Alusta loput jauhot taikinaan käsin, kunnes taikina on kimmoisaa. Jos käytät yleiskonetta, sekoita taikinaa n. 6 minuuttia.

Painele taikina uunipellille, jonka leivinpaperi on voideltu oliiviöljyllä. Halkaise kirsikkatomaatit ja painele ne taikinalevyyn. Voitele focaccian pinta oliiviöljyllä ja ripottele päälle sormisuolaa. Anna leivän kohota n. 30 min.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 30-35 min. Voitele leipä vielä oliiviöljyllä heti paiston jälkeen.

7 dl vettä
1 rkl sokeria
50 g hiivaa
0,5 dl oliiviöljyä
1,5 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
4 kpl tuoreita rosmariininoksia riivittynä
1 prk oliivirenkaita valutettuna
10 -15 kpl kirsikkatomaatteja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaura-punajuuripaistos
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Myllärin Paratiisi Mysli -sämpylät
resepti
Focaccia
resepti
Myllärin kaurasämpylät
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
resepti
Gluteeniton porkkanakakku
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä