Gluteeniton focaccia

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota sokeri ja hiiva kädenlämpöiseen veteen (+ 42-asteiseen jos käytät kuivahiivaa). Lisää muut ainekset ja n. puolet jauhoseoksesta ja sekoita hyvin. Alusta loput jauhot taikinaan käsin, kunnes taikina on kimmoisaa. Jos käytät yleiskonetta, sekoita taikinaa n. 6 minuuttia.

Painele taikina uunipellille, jonka leivinpaperi on voideltu oliiviöljyllä. Halkaise kirsikkatomaatit ja painele ne taikinalevyyn. Voitele focaccian pinta oliiviöljyllä ja ripottele päälle sormisuolaa. Anna leivän kohota n. 30 min.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 30-35 min. Voitele leipä vielä oliiviöljyllä heti paiston jälkeen.

7 dl vettä
1 rkl sokeria
50 g hiivaa
0,5 dl oliiviöljyä
1,5 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
4 kpl tuoreita rosmariininoksia riivittynä
1 prk oliivirenkaita valutettuna
10 -15 kpl kirsikkatomaatteja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Jouluiset kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Siemennäkkäri (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Texmex-kaurapiiras
Näytä lisää reseptejä