Gluteeniton focaccia

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Liuota sokeri ja hiiva kädenlämpöiseen veteen (+ 42-asteiseen jos käytät kuivahiivaa). Lisää muut ainekset ja n. puolet jauhoseoksesta ja sekoita hyvin. Alusta loput jauhot taikinaan käsin, kunnes taikina on kimmoisaa. Jos käytät yleiskonetta, sekoita taikinaa n. 6 minuuttia.

Painele taikina uunipellille, jonka leivinpaperi on voideltu oliiviöljyllä. Halkaise kirsikkatomaatit ja painele ne taikinalevyyn. Voitele focaccian pinta oliiviöljyllä ja ripottele päälle sormisuolaa. Anna leivän kohota n. 30 min.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 30-35 min. Voitele leipä vielä oliiviöljyllä heti paiston jälkeen.

7 dl vettä
1 rkl sokeria
50 g hiivaa
0,5 dl oliiviöljyä
1,5 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
4 kpl tuoreita rosmariininoksia riivittynä
1 prk oliivirenkaita valutettuna
10 -15 kpl kirsikkatomaatteja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton pannukakku
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurarouhepuuro (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Kauratäytteiset letut
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Quiche Lorraine
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Kauraa ja kasviksia
Näytä lisää reseptejä