Gluteeniton banaani-kookoskakku

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Herkullinen ja kuohkea banaani-kookoskakku sopii kahvikakuksi juhlapöytään, sillä se maistuu kaikille, vaikka onkin tehty gluteenittomana.

Valmistusohje

Soseuta banaanit. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja jauhota se gluteenittomilla kauraleseillä. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 – 200-asteisessa uunissa noin 60 min. Kokeile kakkua tikulla ennen sen ottamista uunista. Kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun.

Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista ja leikkaamista.

2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 kpl kypsiä banaaneja
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
8 rkl kuohukermaa
150 g sulatettua voita
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
0,5 dl kookoshiutaleita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Kaurasämpylät (gluteeniton)
resepti
Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
Piparkakkuja purkissa.
resepti
Gluteenittomat piparkakut
Kuusenmuotoiset joulupiparkakut koristeltuina tomusokerikuorrutuksella.
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
Pannukakkupaloja lautasella.
resepti
Muumimamman pannukakku
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä