Gluteeniton banaani-kookoskakku

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Herkullinen ja kuohkea banaani-kookoskakku sopii kahvikakuksi juhlapöytään, sillä se maistuu kaikille, vaikka onkin tehty gluteenittomana.

Valmistusohje

Soseuta banaanit. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 – 200-asteisessa uunissa noin 60 min. Kokeile kakkua tikulla ennen sen ottamista uunista. Kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun.

Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista ja leikkaamista.

2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 kpl kypsiä banaaneja
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
8 rkl kuohukermaa
150 g sulatettua voita
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
0,5 dl kookoshiutaleita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton kääretorttu
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
gluteeniton suklaacookie
resepti
Gluteenittomat suklaahippucookiet
resepti
Kuituinen marjapiiras
resepti
Kaurainen mangomajoneesi (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
Juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Kaurafalafelit
resepti
Kaurafalafelit (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä