Chili con kaura

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää ateria-aines ja pyörittele hetki. Lisää pavut, tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.

Jos haluat lisää makua, pilko sekaan chilipaprika. Lisää halutessasi purkillinen ananaspaloja.

4 annosta
2 rkl rypsiöljyä
2 sipulia
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
1 prk säilykepapuja
400 g tomaattimurskaa
n. 7,5 dl vettä
(1 prk ananaspaloja)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)
ruoka uunivuoassa, vieressä Myllärin Ateriajyväpakkaus
resepti
Jyvä-kikhernepaistos ja sitruunaista kukkakaalia
resepti
Myllärin jyväisä mangosalaatti
Täytetyt kesäkurpitsat uunipellillä
resepti
Kauratäytteiset kesäkurpitsat
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Porkkanalaatikko kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä