Chili con kaura (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut chili ja paprika ja kuullota vielä muutama minuutti. Lisää loput ainekset papuja lukuunottamatta ja hauduta noin 30-40 min. Lisää kidneypavut ja hauduta vielä 10 min. Hienonna koristeeksi tuoretta korianteria.

2-3 annosta
1 iso sipuli
 2-3 valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
1 mieto chili
1 punainen paprika
3 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
30 g tomaattipyrettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1-1,5 tl suolaa
n. ½ tl mustapippuria
1 prk ananaspaloja (n. 140 g)
1 prk kidneypapuja (n. 230 g)
(tuoretta korianteria)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Myllärin hedelmäinen tuorepuuro (vegaaninen)
resepti
Marja-vaniljapiiras (gluteeniton)
Kauratto kattilassa, päällä vuohenjuustoviipaleita
resepti
Kasviskauratto (gluteeniton)
resepti
Kaurainen lohilaatikko (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat suklaaleivokset
resepti
Kaura-Jambalaya
Piiraspaloja leivinpaperin päällä
resepti
Punajuuri-kaurapiirakka
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kauratäytteiset paprikat
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
Näytä lisää reseptejä