Chili con kaura (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut chili ja paprika ja kuullota vielä muutama minuutti. Lisää loput ainekset papuja lukuunottamatta ja hauduta noin 30-40 min. Lisää kidneypavut ja hauduta vielä 10 min. Hienonna koristeeksi tuoretta korianteria.

2-3 annosta
1 iso sipuli
 2-3 valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
1 mieto chili
1 punainen paprika
3 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
30 g tomaattipyrettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1-1,5 tl suolaa
n. ½ tl mustapippuria
½ prk ananaspaloja
1 prk kidneypapuja
(tuoretta korianteria)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton kauralesepuuro
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Gluteeniton banaani-kookoskakku
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton focaccia
Näytä lisää reseptejä