Marokkolainen batbout-leipä

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

5 kpl pannuleipiä: Murenna hiiva kulhoon, lisää kuivat aineet ja vettä vähitellen, tee pehmeä taikina, pyöritä pallo ja laita mannasuurimoita pintaan. Peitä ja anna kohota noin 5 minuuttia. Paloittele taikina 5 osaan, muotoile mannasuurimoiden avulla pyöreitä leipiä, peitä ja anna kohota noin 15 minuuttia. Paista kuumalla pannulla kummaltakin puolelta kauniin ruskeaksi.

 

4 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1,5 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
20 g hiivaa
1 tl suolaa
n. 2,5 dl vettä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Gluteeniton focaccia
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Myllärin perinteinen hiivaleipä
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Leipätikut
Näytä lisää reseptejä