Marokkolainen batbout-leipä

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

5 kpl pannuleipiä: Murenna hiiva kulhoon, lisää kuivat aineet ja vettä vähitellen, tee pehmeä taikina, pyöritä pallo ja laita mannasuurimoita pintaan. Peitä ja anna kohota noin 5 minuuttia. Paloittele taikina 5 osaan, muotoile mannasuurimoiden avulla pyöreitä leipiä, peitä ja anna kohota noin 15 minuuttia. Paista kuumalla pannulla kummaltakin puolelta kauniin ruskeaksi.

 

4 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1,5 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
20 g hiivaa
1 tl suolaa
n. 2,5 dl vettä
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Rouheiset luomusämpylät
resepti
Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät
resepti
Sultsinat
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Ruis-porkkanasämpylät
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Focaccia
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta
Näytä lisää reseptejä