Appelsiinipiirakka

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Pohja:
Vatkaa voi ja sokeri, lisää muut ainekset. Levitä taikina piirakkavuokaan ja paista uunin alatasolla 225 °C:ssa 10 minuuttia.

Täyte:

Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta, sekoita koko ajan.

Kaada täyte esipaistetulle piirakkapohjalle ja paista uunin keskitasolla 10 minuuttia, 225 °C. Koristele appelsiininsiivuilla ja kermavaahdolla.

Pohja:
2 ½ dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
100 g voita
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kermaa
Täyte:
3 dl appelsiinimehua
2 munaa
2 rkl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet