Appelsiini-kauratuorepuuro

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita kuiva-aineet valmiiksi kannellisissa purkeissa. Sekoita sitten appelsiinimehu, banaani ja taatelit tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Kaada massa lasipurkkeihin kuiva-aineiden joukkoon ja sekoita. Sulje kansi ja anna puuron valmistua yön yli jääkaapissa. Nauti seuraavana päivänä huoneenlämpöisenä tai kylmänä valitsemasi maidon ja lisukkeiden kera.

 

Reseptin laati Karita Tykkä

Kahdelle:
3 dl Myllärin Luomu Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
3,5 dl appelsiinimehua, mieluiten itse puristettua
2 taatelia
1 banaani
2 rkl chiasiemeniä
1/2 tl jauhettua vaniljaa
Tarjoiluun: tilkka mantelimaitoa tai kookosmaitoa sekä appelsiinin paloja, kookoslastuja tai pähkinärouhetta oman makusi mukaan
 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro (gluteeniton)
resepti
Kuningatartuorepuuro
resepti
Ohrapuuroherkku
resepti
Luomumannapuuro
resepti
Ohrapuuroherkku
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Myllärin hedelmäinen tuorepuuro (vegaaninen)
resepti
Toffeetee-kaurapuuro
resepti
Gluteeniton vispipuuro
resepti
Hedelmäinen kookoskerma-ohrapuuro
lesepuuro annos lautasella mustikoita päällä
resepti
Pehmeä kaurainen lesepuuro
resepti
Uunipuuro kaurarouheesta (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä