Myllärin gluteenittomat kauratuotteet tekevät hyvää!

Gluteenittomat kauratuotteet maistuvampina kuin koskaan!

kauraa_suomesta

Myllärin gluteenittomat kauratuotteet ovat verrattomia, sillä ne on tehty kotimaisesta, puhtaasta kaurasta, joka hellii
vatsaa ja suolistoa. Kokeile tuotteitamme, niissä on maku kohdillaan.

Myllärin gluteenittomat kotimaiset kauratuotteet ovat maukkaita ja sopivat monipuoliseen käyttöön. Voit valmistaa niistä lempeän aamupuuron, leipoa makeat ja suolaiset leivonnaiset tai käyttää ruoanlaitossa. Tietenkin täysin gluteenittomasti.

Kotimainen lähellä viljelty puhdaskaura on gluteenittomien kauratuotteidemme alku ja juuri. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan Vaasan tehtaallamme ympäristöystävällisesti, ilman fossiilisia polttoaineita.

Terveellistä, herkullista, kotimaista puhdaskauraa

Gluteeniton puhdaskaura sopii gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle, oli kyseessä sitten keliaakikko tai terveystietoinen kuluttaja, joka valitsee gluteenittomia tuotteita hyvän olon vuoksi.

Gluteeniton täysjyväkaura on erinomainen energianlähde. Se sisältää runsaasti kuitua, proteiinia sekä useita vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi kaurassa on liukoista beetaglukaania, joka auttaa alentamaan kolesterolia. Gluteenitonta ruokavaliota noudattava saa tuotteistamme kaivatun kuitulisän: Myllärin gluteenittomien kauratuotteiden kuitupitoisuus on jopa 11–14 %. Myllärin Gluteeniton Kauralese ja Iso Kaurahiutale ovat sydänmerkkituotteita.

Testaa gluteenittomia tuotteita ja ihastu!

Gluteenittomista kaurahiutaleista ja -leseistä syntyy samettinen, vatsaa hellivä puuro. Niitä voi käyttää myös suolaiseen ja makeaan leivontaan, kuten kaurakekseihin tai vaikkapa pizzapohjaan. Gluteeniton kauralese on erinomainen kuitulisä jogurtin sekaan tai smoothieen. Kaurajauhot sopivat muun muassa gluteenittomien piirakkapohjien tai kauravohveleiden valmistukseen.

Myllärin Gluteeniton Kauralese on ainutlaatuinen uutuus Suomen markkinoilla. Kaikki Myllärin gluteenittomat kauratuotteet ovat kotimaisia, koko perheen kukkarolle sopivia. Tuotteet löytyvät hyvin varustelluista ruokakaupoista ympäri Suomen.

Tutustu gluteenittomiin puhdaskauratuotteisiimme ja kokeile gluteenitonta ruokavaliota!

Gluteeniton Kaurarouhe Gluteeniton Iso Kaurahiutale
Gluteeniton Kauralese Gluteeniton Kaurajauho
Gluteeniton Tropical Mysli Gluteeniton Marjainen Muromysli
Kauramysli Omenatarhan Kaurapuuro
Kotileipurin Kaurapala-aines Rouhea Siemenpuuro