Mokkapalat ovat yksi Suomen rakastetuimpia ja tunnetuimpia leivonnaisia. Kouluissa niiden valmistus alkoi kotitaloustunneilla jo 1980-luvulla. Mokkapaloja on leivottu jo pitkään erilaisiin myyjäisiin ja tapahtumiin rahoittamaan nuorten ja lasten leirikouluja ja urheiluseurojen pelimatkoja. Helsingin Sanomien mukaan mokkapalat oli Googlessa vuonna 2012 Suomen haetuin ruokaohje.

 

Nyt mokkapalojen leipominen on helpompaa kuin koskaan!

Raaka-aineet puolikkaaseen uunipellilliseen mokkapaloja saat näppärästä Myllärin Mokkapala-aineksesta. Pakkaus sisältää valmiin kuorrutepussin, joten enää kuorrutetta ei tarvitse keittää itse kahvista ja tomusokerista. Ja valmistukseen menee aikaa alle puoli tuntia! Lisää valmiiseen pohja-ainekseen vain neste, rasva sekä kananmunat ja taikina on valmis.

Mokkapalat voit koristella halutessasi esimerkiksi kookoshiutaleilla, nonparelleilla, pähkinärouheella tai tuoreilla marjoilla.

 

Mokkapala-reseptin löydät täältä!

 

mokkapalat2