Myllärin Omenatarhan Granola on maukas ja terveellinen uutuus, jota voi hyvällä omallatunnolla nauttia aamuin ja illoin. Omenatarhan Granola ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria, vaan suomalaista kauraa, hyvää tekeviä siemeniä, pirteää omenaa ja ripauksen kanelia. Uutuustuotteelle on myönnetty Sydänmerkki.

 

Suomalaisesta kaurasta valmistettu uutuusgranola tulee Närpiöstä, Pohjanmaalta. Nyt on tarjolla granola, jossa on enemmän kauraa ja kuitua, mutta vähemmän rasvaa kuin muissa vastaavissa tuotteissa. Ja mikä parasta: ei lainkaan lisättyä sokeria! Kuitupitoisuuskin on jopa 18 %.

Granola maistuu jogurtin, viilin tai maidon kera joko sellaisenaan tai yhdessä tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa. Se sopii erityisen hyvin myös leivontaan antamaan makua ja rakennetta sekä jälkiruokien, kuten rahkan ja jäätelön lisukkeeksi. Raikkaat omenan palat ja ripaus kanelia yhdistettynä kauraan sekä paahdettuihin vehnähiutaleisiin takaavat maukkaan täyteläisen lopputuloksen.

Myllärin Omenatarhan Granola ei sisällä rusinoita, vaan niiden sijaan runsaasti erilaisia hyvää tekeviä chian-, auringonkukan- ja pellavansiemeniä.

Myllärin Omenatarhan Granola on hyvin varustelluissa vähittäiskaupoissa elokuussa.

 

Lisätiedot ja tuotenäytepyynnöt:
Minna Anttonen
Tuotepäällikkö
Helsingin Mylly Oy
+358 50 589 5784
minna.anttonen@helsinginmylly.fi