Myllärin Mokkapalat – suosikkileivonnainen syntyy nyt helpommin kuin koskaan

 

Mokkapalat kuuluvat suomalaisten rakastetuimpiin klassikkoleivonnaisiin. Mehevän suklaisten mokkapalojen leipominen on nyt todella vaivatonta Myllärin Mokkapala-aineksen ja valmiin kuorrutteen avulla.

Mokkapalat on kotileipureiden suursuosikki – makoisia paloja leivotaan synttäreille ja koulun myyjäisiin, ja ne ovat kahvipöytien luotetuin vierasvara.

– Kotona itse leivottu maistuu aina parhaimmalta, ja nyt uunituoreet suosikkileipomukset on mahdollista valmistaa helposti ja nopeasti lastenkutsuille tai yllätysvieraille. Myllärin Mokkapala-aineksella leipominen sujuu vaivattomasti myös perheen pienimpien kanssa, tuotepäällikkö Laura Järvinen Helsingin Myllystä vinkkaa.

Myllärin mehevien mokkapalojen resepti on yksinkertainen: paista pohja, lisää päälle valmis kuorrute, koristele ja leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi. Palat voi koristella perinteisesti nonparelleilla tai kookoshiutaleilla, mutta myös karkkirouhe tai sokerista valmistetut hahmot sopivat herkkujen kruunuksi.

Myllärin Mokkapala-aines 500 g, tuotetiedot:

Myllärin Mokkapala-aines sisältää jauhoseoksen taikinaa varten sekä valmiin kuorrutteen. Valmistusohjeet löytyvät pakkauksesta. Yhdestä pakkauksesta valmistat noin 12 mokkapalaa.

Kuluttajahinta: 4,95 €/pakkaus (9,95€/kg)

Myllärin Mokkapalat

Ainekset
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita tai 1 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
1 pussi (300g) Myllärin Mokkapala-ainesta

 

Täyte
200 g Myllärin Mokkapalakuorrutetta

  1. Mittaa kulhoon kananmunat, voi tai rypsiöljy, vesi ja pussi Mokkapala-ainesta. Sekoita noin 5 minuuttia.
  2. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan. Vaihtoehtoisesti voit levittää taikinan leivinpaperin päälle uunipellille. Yhdestä pussista tulee puoli pellillistä mokkapaloja.
  3. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 – 20 minuuttia uunin tehosta riippuen.
  4. Laita kuorrute kuumalla vedellä täytettyyn astiaan. Kun kuorrute on notkeaa, levitä se piirakkapohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.
  5. Koristele mokkapalat ja anna kuorrutteen jähmettyä sen jälkeen hetki. Leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi ja tarjoile.

 

Lisätietoja tuotteesta:

Laura Järvinen
Tuotepäällikkö
Helsingin Mylly Oy
puh. +358 44 530 9444
laura.jarvinen@helsinginmylly.fi

 

Tuotekuvat ja tuotepyynnöt: sini.sarvanne@deski.fi

Helsingin Mylly Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa erilaisia viljatuotteita niin kuluttajille, suurkeittiöille kuin teollisuudelle. Yritys on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja, merkittävä viljatuotteiden viejä sekä yksi Euroopan suurimmista luomukaurahiutaleiden valmistajista ja luomukauran viejistä. Helsingin Myllyn tuotantolaitokset ovat Järvenpäässä, Vaasassa ja Närpiössä. Helsingin Myllyn tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Myllärin, Myllärin Luomu ja Mylly-Matti. Helsingin Mylly -konsernin liikevaihto vuonna 2014 40 M€.