Myllärin Luomu tuo uutuuksia kahvipöytään, välipalaksi ja jälkiruoaksi

Myllärin Luomun syksyn uutuudet maistuvat marjoilta, suklaalta ja perinteisen täyteläiseltä – maut ovat aitoja, tuttuja ja luonnollisia. Sulhaspiirakat, Marjamanna ja Kaakao Kaurapuuro ovat kauppojen hyllyillä lokakuussa.

Iso osa kuluttajista arvostaa aitoa ruokaa ja haluaa tietää tarkkaan, mitä suuhunsa laittaa. Samalla helppous ja nopeus ovat edelleen arvossaan kiireisen arjen keskellä. Myllärin Luomu -tuotteet tuovat syksyyn puhtaita ja aitoja raaka-aineita ja makuja tarjoten samalla helpotusta ruoanlaittoon.

Myllärin Luomu Sulhaspiirakka jatkaa keväällä kauppoihin tulleen Myllärin Luomu Riisipiirakan voittoisasti viitoittamaa tietä. Pakastealtaasta löytyvät valmiit kypsät Sulhaspiirakat saavat täyteläisen makunsa täytteen luomuriisistä ja -ohrasta. Rapea ohut kuori sisältää ruista 78%.

– Sulhaspiirakat ovat herkullisen rapeita ja täyteläisen makuisia pieniä piirakoita, jotka on nopea laittaa tarjolle. Ne ovat sulattamista vaille valmiit syötäväksi joko sellaisenaan tai lämmitettynä. Riisipiirakkamme oli keväällä Vuoden Tähtituote -finaalissa, jossa sen rakennetta kehuttiin täydellisen rapeaksi ja makua runsaan rukiiseksi ja maukkaaksi. Nyt suosittu riisipiirakka saa rinnalleen näppäränkokoisen pienen sulhaspiirakan. Haluamme tuoda hyvänmakuisen, runsaskuituisen ja ravitsevan vaihtoehdon vastaamaan kasvavaan välipalatuotekysyntään, kertoo markkinointijohtaja Riitta Salenius-Mela.

Yhdessä pussissa on 10 valmista sulhaspiirakkaa. Ne sopivat koululaisen välipalaksi, sunnuntain brunssipöytään tai työpaikan kokoustarjottavaksi. Tuote on laktoositon ja täysin maidoton, joten se sopii hyvin myös vegaaneille.

Puurokulhosta löytyy marjoja ja kaakaota

Myllärin Luomu Marjamanna on uudenlainen aamu-, väli- tai iltapala, josta helposti saa myös kuohkean jälkiruoan. Raikas, herkullinen maku syntyy aidoista luomumarjoista. Perinteisen, maukkaan vispipuuron tekeminen on lähes yhtä helppoa kuin kaurapuuron keittäminen: neljän hengen annospussin sisältö sekoitetaan kiehuvaan veteen ja keitetään 10 minuutissa täyteläiseksi puuroksi. Puuron jäähdyttyä se voidaan halutessa vatkata ilmavaksi ja tarjota sellaisenaan tai esimerkiksi maidon kanssa.

– Marjamanna on puhdas luomutuote, joka sisältää vain aitoja luomuraaka-aineita kuten luomumarjoja, luomuvehnää, -ruokosokeria ja suolaa. Tuote on täysin maidoton, ja sopii siten moneen ruokavalioon. Pussi on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi mökille sienestysviikonlopun herkuksi: valmistukseen tarvitaan vain raikasta vettä, eikä kylmäsäilytyksestä tarvitse huolehtia, Salenius-Mela sanoo.

Myllärin Luomu Kaakao Kaurapuuro on 100 % luomutäysjyväkaurasta tehty suklaisen makuinen annospuuro, joka sopii välipalaksi tai kiireisten päivien pikaiseksi lounaaksi. Suussa sulava luomuherkku sisältää luomutäysjyväkauraa, -sokeria ja -kaakaota sekä suolaa. Annospussit on kätevä ottaa mukaan käsi- tai koululaukkuun. Herkullinen ja terveellinen puuro on hetkessä valmis nautittavaksi; kuuman veden tai maidon lisäämisen jälkeen puuron annetaan tekeytyä noin minuutti.

Maidoton ja laktoositon uutuuspuuro on runsaskuituinen (11%). Se on erityisesti lasten herkku, mutta maistuu myös aikuisille vaikka terveellisenä jälkiruokana.

Lisätiedot

Helsingin Myllyn markkinointijohtaja Riitta Salenius-Mela, 0405009841
riitta.salenius-mela(at)helsinginmylly.fi www.helsinginmylly.fi