Myllärin Luomu Tomaatti- ja Porkkanaohratto – kotimaiset, lisäaineettomat vaihtoehdot riisille ja risotolle

Myllärin Luomu Ohratot – tomaatilla ja porkkanalla maustetut runsaskuituiset ohrakauraseokset – ovat uusi, erinomainen vaihtoehto kotimaista, puhdasta ruokaa arvostavalle. Viljaisista täysjyväohratoista valmistuu nopeasti maukas ja täyteläinen lisuke aterioille tai vaikkapa ruokaisa täyte crépeseille.

Myllärin Luomu Tomaattiohratto on herkullinen, kotimaisesta luomutäysjyväohrasta ja -kaurasta valmistettu seos. Pirteää makua seokseen antavat luomutomaatin lisäksi mustapippuri ja sipuli. Lisäaineeton ja runsaskuituinen (ravintokuitua 11 %) luomuvaihtoehto.

Myllärin Luomu Porkkanaohratto on ruokaisa ja maukas luomuporkkanalla, -ruohosipulilla ja -inkiväärillä maustettu ohra-kauraseos. Lisäaineeton ja runsaskuituinen (ravintokuitua 9 %) luomuvaihtoehto.

Myllärin Luomu Ohratot maistuvat liha-, kala- tai kasvisaterian lisukkeena riisin tai risoton sijaan, sellaisenaan kevyenä kasvisateriana tai ruokaisien salaattien raaka-aineena. Niistä saa helposti myös maukkaan täytteen esim. crépeseihin.

Myllärin Luomu Ohratot on pakattu 250 g pussiin, josta riittää n. 3-5 hengelle. Valmistus on helppoa, lisää vain vesi ja keitä n. 10 min.

Myllärin Luomu Ohratot:

  • 100 % täysjyvää
  • Runsaskuituinen
  • Ei lisäaineita
  • Sopii vegaaneille
  • Pakkaus 250 g
  • Keittoaika 10 min
  • Ovh 2,49 €/pussi

Ainesosat:

Myllärin Luomu Tomaattiohratto:

Luomutäysjyväohra ja -kaura (Suomi), luomutomaatti (7%), luomusipuli, suola ja luomumustapippuri.

Myllärin Luomu Porkkanaohratto:

Luomutäysjyväkaura ja -ohra (Suomi), luomuporkkana (7%), luomuruohosipuli, suola, luomupuolukka, luomusokeri (1%) ja luomuinkivääri.

Painokelpoiset tuotekuvat sähköisessä muodossa voit pyytää osoitteesta deski@deski.fi.

Lisätietoja:

Riitta Salenius-Mela
Markkinointijohtaja
Helsingin Mylly Oy
Tel. +358 40 500 9841
riitta.salenius-mela@helsinginmylly.fi

www.myllärin.fi

Helsingin Mylly Oy on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja. Se tuottaa kotitalouksien ja suurtalouksien käyttöön monipuolisia viljatuotteita. Yritys hyödyntää Suomessa viljeltävien viljalajien terveydellisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia ja kehittää tuotteitaan terveellisyys ja maku edellä.