Myllärin Luomu mukana talkoissa puhtaamman Itämeren puolesta

 

Myllärin Luomu on mukana vuoden 2012 Juokse meresi edestä -kampanjassa, jonka tavoitteena on saada mahdollisimman moni mukaan talkoisiin tukemaan Itämeren hyvinvointia. 23.5 starttaava Itämerijuoksu on Suomen suurin juoksukoulu, jossa juostaan yhdessä hyvän asian, puhtaamman Itämeren puolesta. Kampanjaan osallistuvat saavat samalla vinkkejä oikeaan juoksutapaan, venyttelyyn ja lämmittelyyn, sekä tietysti hyvää juoksuseuraa viidelle ohjatulle juoksulenkille. Myllärin Luomu kutsuu kaikki Itämerestä, luomusta ja juoksemisesta kiinnostuneet mukaan liikkumaan!

Juoksuvalmentaja Ilkka Järvimäki vastaa tapahtuman urheilullisesta suunnittelusta. Tapahtuman suojelijana on ulkomaankauppa- ja eurooppaministeri Alexander Stubb. Juoksulipuista kerättävä tuotto menee lyhentämättömänä WWF:n Operaatio Merenneidolle.

– Halusimme ottaa osaa hyvään tapahtumaan, koska se tukee omia vastuullisen toiminnan arvojamme ja edistää asiaa, jonka kanssa itse toimimme päivittäin. Itämeren tila koskettaa jokaista suomalaista, ja siksi on kunnia-asiamme olla mukana juoksemassa sen puolesta. Vaikka vastuullinen toiminta on vakava asia, sen ei tarvitse aina olla totista. Siksi mekin laitamme ilolla juoksukengät jalkaamme ja lähdemme nauttimaan liikunnasta ja hyvästä seurasta, hymyilee toimitusjohtaja Miska Kuusela.

Myllärin Luomulle, Itämeren puolesta juokseminen on luonnollinen valinta. Suomen suurimpana luomuviljan jalostajana Helsingin Mylly haluaa olla mukana kantamassa kortensa kekoon hyvän asian puolesta. Luomutuotannolla kun on itselläänkin suuri rooli vesistöjen suojelussa. Luomuviljelyssä vesistön kuormitus on tavanomaista viljelyä pienempää.

Juokse meresi edestä -juoksutapahtuma koostuu viidestä ohjatusta juoksulenkistä aina keskiviikkoiltaisin 23.5 – 20.6 välisenä aikana. Myllärin Luomun juoksutiimi osallistuu tapahtumaan 23.5. ja mukaan joukkueeseen pääsee 40 nopeinta Myllärin Luomun Facebook-ryhmäläistä (www.facebook.com/myllarinluomu).

Lisää tietoa tapahtumasta www.juoksemeresiedesta.fi