Myllärin Luomu ja Tomi Björck etsivät Suomen inspiroivinta leipojaa

Valmistuuko keittiössäsi suussa sulavia leivonnaisia? Saatko blogisi lukijoiden jauhopeukalot syyhyämään vinkeilläsi? Myllärin Luomu ja Tomi Björck etsivät bloggaajien joukosta Suomen inspiroivinta leipojaa – ja Sinut on kutsuttu mukaan!

Huippukokki Tomi Björck yhteistyössä Helsingin Mylly Oy:n kanssa haluaa innostaa bloggaajia ja heidän lukijoitaan leipomaan. Tomi Björck seuraa seuraavan puolen vuoden ajan suomalaisia ruoka- ja leivontablogeja valiten yhdessä Myllärin Luomun kanssa joka kuukausi mielestään inspiroivimman blogin. Leipominen voi olla hauskaa ajanvietettä perheelle tai taitoa vaativaa, uskomattomien herkkujen luomista, pääasia on, että se innostaa bloggaajaa itseään sekä muita.

Voit ilmoittaa oman blogisi Tomin seuraamien blogien listalle, samalla saat muhkean leivontatuotepaketin sekä tarkemmat ohjeet.

Tomin valitsemat blogit kutsutaan suureen leivontajuhlaan, jossa Tomi Björck palkitsee Suomen inspiroivimman leipojan. Ja se voit olla juuri Sinä! Finaali järjestetään maaliskuussa 2014 Helsingissä.

Ilmoittaudu siis pikaisesti! Kilpailuun voi osallistua ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@deski.fi 31.8. mennessä. Kerrothan viestissä nimesi ja osoitteesi tuotepaketin lähettämistä varten sekä blogisi osoitteen.

Kilpailua seurataan myös Myllärin Luomun Facebook-sivuilla, jossa kävijät voivat äänestää omaa suosikkiaan finaaliin: https://www.facebook.com/myllarinluomu.

Lisätietoja:

Riitta Salenius-Mela
markkinointijohtaja
Helsingin Mylly Oy
Tel. +358 40 500 9841
riitta.salenius-mela@helsinginmylly.fi

Vilja Rydman
viestintäkonsultti
Viestintätoimisto Deski
040 5450521
vilja.rydman@deski.fi

Helsingin Mylly Oy on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja. Se tuottaa kotitalouksien ja suurtalouksien käyttöön monipuolisia viljatuotteita. Yritys hyödyntää Suomessa viljeltävien viljalajien terveydellisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia ja kehittää tuotteitaan terveellisyys ja maku edellä.