Myllärin HoReCa-valikoima laajenee – kotimaisista, puhtaista raaka-aineista valmistetut tuotteet ammattilaisten käyttöön myös luomuna

Helsingin Mylly uudistaa ja laajentaa HoReCa-asiakkaille suunnattua tuotevalikoimaansa. Myllärin valikoima tarjoaa nyt uusia vinkkejä ja trendikkäitä makuja aterioihin sekä helppoutta ja tasalaatuisuutta leivontaan. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja sekä luomuna että tavanomaisena.

Myllärin HoReCa-valikoimasta löytyvät nyt perinteisten jauhojen, hiutaleiden ja suurimoiden lisäksi myös uudet viljapohjaiset ateria-ainekset, monipuolinen valikoima valmiita leivonta-aineksia sekä aamiaistuotteita.

– Leipominen on yhä suositumpaa kahviloissa, ravintoloissa sekä myös kouluissa. Itse leivotussa leivässä on mahdollisuus säädellä sen suolapitoisuutta sekä tuunata makua mielensä mukaan. Haluamme tehdä tämän mahdollisemman helpoksi tarjoamalla erilaisia valmiita leivonta-aineksia, kertoo markkinointijohtaja Riitta Salenius-Mela Helsingin Myllystä.

Puhtaat ja aidot raaka-aineet tuotettu ympäristöystävällisesti

Puhtaat, aidot raaka-aineet ja nykyaikainen tekniikka takaavat Myllärin tuotteiden korkealaatuisuuden. Myllärin tuotteet valmistetaan pääosin kotimaisesta, lähellä kasvatettavasta viljasta.

Kuluttajien kiinnostus puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettuihin tuotteisiin on kasvanut viime vuosina merkittävästi, mikä näkyy myös esimerkiksi ravintola-asiakkaiden kiinnostuksena käytettyihin raaka-aineisiin. Helsingin Mylly on ollut luomutuotteissa todellinen edelläkävijä Suomessa.

– Olemme valmistaneet luomutuotteita jo yli 20 vuotta ja olemme nykyisin Suomen suurin luomuviljan jalostaja, Salenius-Mela kertoo.

Vastuullisuus on tekoja

Vastuullisuus on yksi Helsingin Myllyn arvoista, mikä näkyy muun muassa energiaratkaisujen valinnassa. Esimerkiksi kaikki Myllärin ja Myllärin Luomu hiutaleet on valmistettu ympäristöystävällisesti, ilman fossiilisia polttoaineita.

– Haluamme toimia vastuullisesti, mikä näkyy ympäristön hyvinvoinnin vaalimisena. Viime syksynä hiutaleita valmistavalle Vaasan tuotantolaitoksellemme rakennetun biopolttolaitoksen ansiosta koko yksikkö toimii yksinomaan biovoimalla, Salenius-Mela kertoo.

Helsingin Mylly palvelee HoReCa-asiakkaitaan ympäri Suomen.

– Olemme sopivan pieni, mutta riittävän iso toimija. Asiakkaat ohjaavat tekemistämme ja voimme palvella heitä yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Uudistettuun Myllärin HoReCa-valikoimaan voi käydä tutustumassa Gastro-messuilla 19-21.3. Helsingin Messukeskuksessa. Helsingin Myllyn osastolla leivotaan ja tehdään ruokaa muun muassa huippukokki Tomi Björckin johdolla. Tule maistelemaan ja saamaan vinkkejä!

Lisätietoja:
Riitta Salenius-Mela
markkinointijohtaja
Helsingin Mylly Oy
p. 040 500 9841
riitta.salenius-mela@helsinginmylly.fi
www.myllarinluomu.fi
www.myllarinuuni.fi

Helsingin Mylly Oy on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja. Se tuottaa monipuolisia viljatuotteita kotitalouksille, suurkeittiöille ja teollisuudelle. Yritys hyödyntää Suomessa viljeltävien viljojen ominaisuuksia ja kehittää tuotteitaan maku ja terveellisyys edellä. Helsingin Myllyllä on tuotantolaitokset Järvenpäässä, Vaasassa ja Tallinnassa. Helsingin Myllyn tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Myllärin Luomu ja Mylly-Matti.
Helsingin Myllyn liikevaihto 2013 oli 35 M€.