Mehevää ja herkullista gluteenitonta leipää

 

Nyt laitetaan viimeistään uusiksi se uskomus, etteikö gluteeniton leipä voisi olla mehevää ja herkullista. Myllärin Gluteeniton Kotileipurin Kaurapala-aines sisältää aitoa hapanjuurta, mikä tekee leivästä maukkaan, säilyvän ja hämmästyttävän kuohkean.

Juureen leivotun leivän valmistamisesta ei tämän helpompaa voida tehdä: lisää vain vesi, hiiva ja suola. Yhdestä pussista tulee noin 20 palaleipää tai sämpylää, joiden kuitupitoisuus on 16 %. Kotileipurin Kaurapala-aines sisältää kotimaista gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa, kaurarouhetta, tattarihiutaleita sekä aidon hapanjuuren.

Helsingin Mylly panostaa suomalaiseen gluteenittomaan kauraan

Helsingin Mylly aloitti suomalaisesta puhdaskaurasta valmistettujen gluteenittomien tuotteiden valmistuksen alkuvuodesta 2016. Myllärin Gluteenittomat Kauratuotteet ovat lyhyessä ajassa saaneet runsaasti tyytyväisiä käyttäjiä. Valikoima on kasvanut vuoden kuluessa kunnon sarjaksi ja uusia tuotteita on kehitteillä. Myllärin Gluteenittomat kauratuotteet on helppo tunnistaa kaupan hyllyltä lilasta pakkausväristään.

– Suomalaiset rakastavat leipää, ja se kuuluu useimmilla jokaiselle aterialle. Valitettavasti monet, erityisesti gluteenitonta ruokavaliota noudattavat, ovat joutuneet jättämään leivän pois sen aiheuttamien vatsavaivojen vuoksi. On aivan mahtavaa, että voimme nyt tarjota suomalaisille mahdollisuuden hemmotella itseään tuoreella, kotimaisesta kaurasta valmistetulla gluteenittomalla leivällä, sanoo Helsingin Myllyn tuotepäällikkö Minna Anttonen.

– Kuuntelemme tarkalla korvalla kuluttajia ja kehitämme tuotteita, jotka helpottavat käyttäjien arkea ja sopivat nimenomaan suomalaiseen makumaailmaan. Esimerkiksi Tampereella marraskuussa pidetyillä Gluteeniton Elämä -messuilla maistatimme gluteenittomia uutuuskaurapaloja ja saimme runsaasti erinomaista palautetta nimenomaan leivän mausta ja kuohkeudesta.

– Mitä tarkemmin asiakkaan tarpeet huomioidaan, sitä parempia tuotteita teemme, Anttonen tietää.

Lisätiedot ja tuotenäytepyynnöt:
Minna Anttonen
Tuotepäällikkö
Helsingin Mylly Oy
+358 50 589 5784
minna.anttonen@helsinginmylly.fi