leipomot-vastuullisuus-banneri

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys on meille tärkeää

valmistettu-100-uusiutuvalla-energialla

Kaikki tuotteemme valmistetaan puhtaista, korkealaatuisista raaka-aineista. Toimintamme perustana on myllärien vankka ammattitaito, joka yhdistyy nykyaikaiseen tekniikkaan. Käyttämällä tuotteitamme teet ympäristön kannalta vastuullisia valintoja.

Kaikkien Helsingin Myllyn tuotantolaitosten käyttämä sähkö tuotetaan vesivoimalla. Vihreää energiaa on käytetty marraskuusta 2010 lähtien.

Vaasan hiutaletehtaan lämpöenergia ja tuotantoprosessin tarvitsema höyry saadaan omasta biovoimalaitoksesta, jossa poltetaan elintarvikkeeksi kelpaamatonta, kaurankuorinnassa syntyvää kaurankuorijätettä.  Polttolaitos otettiin käyttöön marraskuussa 2013. Tämän ansiosta fossiilisia polttoaineita ei enää tarvita, mikä säästää noin 250 000 litraa polttoöljyä vuodessa eikä polttoainetta tarvitse kuljettaa myllylle erikseen.

Helsingin Myllyn käyttämissä pakkausmateriaaleissa huomioidaan ympäristönäkökohdat ja kaatopaikkajätettä kertyy erittäin vähän. Viljanpuhdistuksessa syntyvä jäte on energiajätettä, ja pakkausmateriaalit hyödynnetään kartonkikierrätyksessä tai energiajätteenä.

 

Kaikilla Helsingin Myllyn tuotantoyksiköillä on FSSC 22000 -elintarviketurvallisuussertifikaatti.

BV_Certification_EN15593

 

 

luomumerkki

Helsingin Mylly on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja

Valikoimaamme kuuluu sekä tavanomaisia, luomu- että gluteenittomia tuotteita. Helsingin Mylly on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja ja meillä on maan kattavin valikoima luomuviljatuotteissa. Kaikki Myllärin Luomu -tuotteet ovat puhtaista raaka-aineista tuotettuja ja pääosin kotimaisia.

ruokaa_omasta_maasta_vaaka_rgb

 

Asiakkaamme arvostavat laatua ja monipuolisuutta

Helsingin Myllyllä on oma laboratorio, joka varmistaa päivittäin sekä raaka-aineiden että valmiiden tuotteidemme laadun. Laboratoriossa tehdään säännölliset analyysit vastaanotetusta viljasta ja asiakkaille eteenpäin lähtevistä tuotteista.

Tuotevalikoimme on monipuolinen ja laaja. Räätälöimme mielellämme yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinisa. Asiantuntevan tuotekehitysyksikkömme kautta voimme tarjota asiakkaillemme myös täysin uudenlaisia tuotteita. Ota yhteyttä edustajiimme ja kysy lisää!