Kilpailusäännöt

Kilpailuun osallistuminen on helppoa:

1) Ideoi ja valmista ruoka kauratuotteista.

2) Lue säännöt alta!

3) Ota kuva ruoastasi ja jaa kuva sekä sen valmistusohje julkisella IG-tililläsi tägeillä #myllärin #suomenparaskaurakokki.

Kilpailun järjestäjä

Helsingin Mylly Oy, Puurtajankatu 34, 04400 Järvenpää

Kilpailuaika

10.3. – 10.4.2020.

Osallistuminen

Kisaan osallistutaan julkaisemalla itse valmistetun kauraa sisältävän ruoan kuva omalla julkisella Instagram-tilillä käyttäen hashtageja #myllärin #suomenparaskaurakokki.

Kisaan osallistuvan ruoan valmistamiseen tulee käyttää ”kuivia” kauratuotteita, kuten kaurajyviä, kaurarouhetta, valmiiksi maustettuja kaura-ateria-aineksia, kaurahiutaleita tms. Nestemäiset kaurapohjaiset ruoanlaittovalmisteet eivät siis pelkästään riitä, mutta niitäkin voi toki käyttää.

Kilpailuun voi osallistua useammalla eri reseptillä. Julkaistujen kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia.

Osallistuessaan kilpailuun osallistujat antavat Helsingin Myllylle oikeuden jakaa kilpailuun osallistuneita kuvia Myllärin some-kanavissa ja nettisivuilla ilman erillistä suostumusta tai korvausta, kuitenkin alkuperäisen julkaisijan Instagram-käyttäjänimi mainiten.

Kilpailu on avoin kaikille muille paitsi Helsingin Mylly Oy:n henkilökunnalle tai heidän perheenjäsenilleen. Instagram tai Facebook eivät ole osallisena kilpailussa.

Voittajien valinta

Kisan voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, johon voi osallistua Myllärin Facebookissa ja Instagramissa 15.-22.4.2020. Helsingin Mylly valitsee finaaliäänestykseen päätyvät osallistujat (4 kpl) kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden julkaisujen joukosta. Ensisijaisina valintakriteereinä ovat reseptin idea, houkuttelevuus ja valmistuksen helppous.

Myllärin tuotepakettien voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Palkinnot

Yleisöäänestyksen voittaja palkitaan 500 €:n arvoisella lahjakortilla Iittalan tai Gigantin myymälään (voittajan valinnan mukaan). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 5 kpl Myllärin tuotepaketteja, yhden paketin arvo on noin 20 €.

Voittajien julkistaminen

Yleisöäänestyksen voittaja vahvistetaan 24.4.2020. Samalla julkistetaan myös kaikkien osallistujien kesken arvottujen Myllärin tuotepakettien voittajat.

Voittajat julkistetaan Myllärin sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla. Lisäksi voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, joista johtuen osallistuminen ei ole mahdollista.

Kilpailun järjestäjän vastuu rajoittuu säännöissä mainittuun palkintojen määrään. Kilpailun järjestäjä maksaa mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot.

Takaisin kaurareseptit sivulle