Haluatko oppia juurileivonnan niksit? Täysjyvä Gourmet Oy:n järjestämällä juurileivonnan verkkokurssilla opetetaan ruis- ja vehnäjuuren teko käyttäen Myllärin Luomu ruis- ja vehnäjauhoa. Perinteinen suomalainen ruisleipä ja ranskalainen maalaisleipä leivotaan juurella ilman lisättyä hiivaa. Juuren lisäksi tarvitset vain Myllärin jauhoa, vettä ja suolaa. Ruisleivän valmistus juurella on erittäin helppoa. Juureen leivottu vehnäleipä vaatii onnistuakseen omat niksinsä, jotka opetetaan kurssilla.

Kaikki tekovaiheet on demonstroitu selkeästi videoilla ja mukana ovat kirjalliset ohjeet, jotka voi tulostaa. Verkkokurssin materiaali on käytössä 3 kk ostoshetkestä. Kurssin hinta on 39 €. Lue lisää verkkokurssista täältä tai katso esittelyvideo.

 

Täysjyvä Gourmet Oy järjestää myös lähikursseja juurileivonnasta.