Vatsaa hellivä gluteeniton puurouutuus

 

Myllärin Gluteeniton Rouhea Siemenpuuro on täyteläinen, maukas vaihtoehto gluteenittomaan puurovalikoimaan. Runsaskuituinen siemenpuuro on valmistettu suomalaisesta puhdaskaurasta – vatsaa hellivistä kaurahiutaleista, -leseistä ja -rouheista. Se sisältää myös runsaasti terveellisiä auringonkukan-, kurpitsan- ja pellavansiemeniä. Puurossa on rouheinen suutuntuma ja lempeän täyteläinen maku. Puuroainekseen ei ole lisätty lainkaan sokeria, ja sillä on Sydänmerkki.

Puuro on valmista alle kymmenessä minuutissa, joten se käy myös kiireisiin aamuihin. Paras täyteläinen maku syntyy kuitenkin hauduttamalla puuroa miedolla lämmöllä. Myllärin Gluteenittoman Rouhea Siemenpuuro sopii myös mainiosti trendikkään tuorepuuron valmistukseen.

 

Lisätiedot ja tuotenäytepyynnöt:
Minna Anttonen
Tuotepäällikkö
Helsingin Mylly Oy
+358 50 589 5784
minna.anttonen@helsinginmylly.fi