Myllärin Gluteeniton Kaurajauho – monipuoliseen leivontaan ja ruoanlaittoon!

kauraa-suomestaMyllärin uusi, kotimaisesta puhdaskaurasta valmistettu gluteeniton täysjyväkaurajauho sopii sekä suolaiseen että makeaan leivontaan, kuten pizzapohjiin, kauravohveleihin sekä leipien ja sämpylöiden valmistukseen. Gluteeniton kaurajauho sisältää runsaasti kuitua (kuitupitoisuus 11 %).

Ainesosat:

Ainekset: Gluteeniton täysjyväkaura 

Ravintosisältö / 100 G:

Energiaa1530 kJ (365 kcal)
Rasvaa6.9 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja1.2 g
Hiilihydraatteja56 g
– josta sokereita1.3 g
Ravintokuitua11 g
Proteiinia14 g
Suolaa0 g

Paino: 500 g

Ruokaa omast maasta
Runsaskuituinen

Reseptejä tästä tuotteesta

resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit, hummus ja mangomajoneesi
resepti
Gluteeniton punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Gluteeniton Naked Cake
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Myllärin gluteeniton omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
resepti
Gluteenittomat cupcaket
resepti
Gluteeniton graavilohipiiras
resepti
Gluteenittomat parmankinkkumuffinit
resepti
Gluteeniton kaura-omenapiiras
resepti
Gluteeniton marja-vaniljapiiras
resepti
Gluteeniton hampurilainen
resepti
Gluteenittomat voisilmäpullat
resepti
Gluteeniton voileipäkakku
resepti
Gluteenittomat kauraruudut
resepti
Gluteenittomat kikhernesämpylät
resepti
Gluteeniton salami-sipulipizza
resepti
Gluteenittomat lehtikaali-pinaattiohukaiset
resepti
Gluteeniton juusto-kinkkupiirakka
resepti
Gluteeniton pannukakku
resepti
Gluteenittomat kaurakeksit
resepti
Gluteenittomat ananasmuffinit
resepti
Gluteeniton kuningatarpiirakka
resepti
Gluteeniton siemennäkkäri